Mobile Orchards Sunny XL

De Mobile Orchards Sunny XL huisvest een vijg, munt, citroenmelisse, goudsbloem, Chinees look, Oost-Indische kers en lavendel, plus een aantal wormen die de grond bewerken, en een dikke lag stro om het geheel in de winter de kou door te helpen. Om te voorkomen dat de citroenmelisse en/of munt de hele bak overwoekeren, zijn  ze in een apart vak geplant.

De Mobile Orchards Sunny XL wordt momenteel geleverd in een ge-upcycled duivenhok en kost 75,– E. Daarbij krijg je een nummer en de handleiding. Ze maakt deel uit van het programma ‘Lease a Tree‘: mocht je de planten op zeker moment zat zijn, maar heb je ze goed behandeld, dan kan je ze omruilen voor nieuwe exemplaren of een vermelding vragen bij hun nieuwe strandplaats, bijvoorbeeld in het voedselbuurtbos GeuzeGroen.

In de late herfst, de winter of de vroege lente ziet de Sunny XL er soms nog een beetje zielig uit. Je kan de set dan vooruit bestellen. Als het een cadeau is, kan je de gelukkige ontvanger voorzien van een waardebon. Wil je hem of haar liever een bak op maat geven? Dat kan ook. Laat ze het wensenformulier invullen, en geef ze een waardebon waar ze die later mee kunnen vervullen.

bouw van de eerste Sunny XL, november 2019
bouw van de eerste Sunny XL, november 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *