Wat wil je eten? Wensenformulier

Weten wat je lekker vindt, is een ding, maar hoe weet je of de planten die al die lekkernijen produceren ook groeien in jouw tuin, op jouw balkon of op jouw vensterbank? Je moet rekening houden met de wind, de zon, de regen, de grondsoort, naburige bomen, gebouwen en insecten, de diepte van de wortels, de bestuiving van de bloemen, de uiteindelijke grootte van de planten, de wensen van de buurman … best veel! Om je hoofdpijn te besparen, heeft Mobile Orchards twee manieren bedacht die de keuze misschien wat makkelijker kunnen maken:

  1. Lease a Tree, waarbij je planten least, niet koopt. Worden ze te groot, of kan je er niets meer mee? Als je ze goed hebt verzorgd, kan je ze weer inleveren. Met Lease a Tree werken we alleen met soorten die later een plek kunnen krijgen in het voedselbuurtbos Treemanspolder.
  2. het wensenformulier: daarop kan je ondermeer aangeven wat voor plek je hebt, wat je lekker vindt, wat je mooi vindt en waar je zoal allergisch voor bent. Het formulier helpt je na te denken over dingen die de keuze van je beplanting bepalen, zodat je achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan. Als je het naar ons opstuurt, voorzien we je graag van een passend advies.

Succes!

 

One thought on “Wat wil je eten? Wensenformulier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.